top of page
Skjortan

Din skjorta syr vi upp efter dina mått och sätter sedan prickan över i:et med  ett personligt monogram broderat på manschetten, som här D 💛 A

Accessoarerna

Självklart har vi även accessoarerna som fulländar ensemblen: vita sidennäsdukar, bälten från Italien och hängslen från England, samt slipsar från de bästa italienska och franska tillverkarna.  

Kostymen

Du väljer själv tyg och detaljer och sen syr vi upp kostymen efter dina mått och önskemål. Resultatet kommer bli en personligare och mer välsittande kostym med en fantastisk kvalitet som du kommer att ha glädje av länge.

Skräddarsydda Fest- & Bröllopskläder  

På Pelote väljer du själv tyg, modell och detaljer på din skräddarsydda kostym. Sedan syr vi upp den efter dina mått. Resultat blir en snyggare, mer välsittande och framför allt en mer personlig kostym skräddarsydd för dig och ditt bröllop. 

Vilken typ av kostym till ditt bröllop?

Tips

- Var ute i god tid. Normal leveranstid är 4-6 veckor men eftersom det ska vara till ett speciellt tillfälle så rekommenderar vi att du bokar tid för beställning 10-12 veckor innan bröllopet så vi har bra med marginal.

- Vi har stängt under juli månad så ha gärna med det i planeringen.

- Njut av processen, ett bröllop är något fantastiskt kul och festligt!  

Smoking

En skräddarsydd smoking är för dig som vill ha ett riktigt formellt och superelegant bröllop. Vi gör smokings i svart, marinblått och vitt i ett antal olika modeller.

Klassiskt högtidligt

Vi gör eleganta skräddarsydda kostymer med eller utan väst som ger dig ett riktigt klassiskt bröllop. Det vanligaste är marinblått men vi har ett stort urval av fina tyger i olika färger.

Avslappnad elegans

För dig som vill vara snygg och elegant utan att känna dig så formell så rekommenderar vi en skräddarsydd linnekostym. Sval och skön och passar utmärkt för bröllop på sommaren och i det fria, på landet eller vid havet till exempel. 

Ta med dina vänner

- Varför inte ta med dina vänner och gör beställningen av era skräddarsydda kostymer till ett trevligt event? Vi bjuder på bubbel, ger er full uppmärksamhet och dessutom har vi lite extra förmåner till er beroende på om ni är två eller fler än två personer som beställer .

bottom of page