top of page

FAQ

Vad kostar en skräddarsydd kostym?

De flesta kostymerna som vi syr upp kostar 8,995 kr - i den kategorin finns mycket att välja på. Där finns även tyger i andra prisklasser också.

Vad är leveranstiden för en skräddarsydd kostym?

Normal leveranstid för en skräddarsydd / custom made kostym fyra till sex veckor. Ska du har skjortan eller kostymen vid ett särskilt tillfälle så rekommenderar vi att du är ute i riktigt god tid för allas skull, gärna tio eller mer om du har möjlighet. 

Det finns möjlighet att beställa med express.

Tillkommer det någon kostnad?

Första gången så tillkommer det en uppmätningsavgift om 299 kr för skräddarsydd / custom made kostym och 139 kr för skräddarsydd / custom made skjorta.

Måste jag boka tid?

Du är välkommen att komma förbi spontant men vill du ha mer uppmärksamhet så rekommenderar vi att du bokar en tid.

Var har ni butiker?

Vi har butik i Malmö (Västergatan 12B) och Göteborg (Drottninggatan 26)

Vad gör ni mer än skräddarsydda skjortor och kostymer?

Hos oss kan du beställa skräddarsydd / custom made kavaj, byxa, overshirt, väst, smoking samt rock förutom klassisk kostym och skjorta.

Har ni fler tyger än det som jag ser på webbsidan?

Ja, det är bara ett litet utvalt urval av tyger som vi visar här på webbsidan. I butikerna finns ännu mer att välja på till din skräddarsydda / custom made kostym och skjorta

Ändra bokad tid

Registrerar du dig på sidan - det kommer upp en pop-up ruta när du går in på 'boka tid' - så kan du själva ändra och boka om dina tider och du slipper även lägga in dina kontaktuppgifter vid varje bokningstillfälle.

Vad kostar en skräddarsydd skjorta?

De flesta skjortorna som vi syr upp kostar 1,695 - 1,795 kr 

Vad är leveranstiden för en skräddarsydd skjorta?

Normal leveranstid för en skräddarsydd / custom made skjorta är fyra till fem veckor. Ska du ha din skjorta till ett särskilt tillfälle så rekommenderar vi att du är ute i riktigt god tid för allas skull, gärna åtta - tio veckor om du har möjlighet. 

Måste man kemtvätta sin kostym?

Ja, ska kostymen tvättas så är det kemtvätt som gäller.

Måste man kemtvätta sin skjorta?

Skjortorna kan tvättas som vanligt, dock aldrig varmare än 40 grader

Hur tight ska en kostym sitta?

Passformen på din kostym går vi igenom tillsammans med dig för att hitta rätt för just dig. Generellt kan vi säga att vi 'snyggt välsittande' är vad vi söker, inte för tight, särskilt inte så tight som det skulle vara för något år sedan och inte heller onödigt stort. Vi strävar efter att det ska se naturligt snyggt och komfortabelt ut samtidigt som det gärna får synas att kostymen är uppsydd just för dig.

bottom of page