top of page

Maestro Gustav

Butikschef Malmö

Gustav är magiskt duktig på vad han gör och framför allt är han väldigt trevlig. Någon beskrev det som att man blir lika omhändertagen som på en trestjärnig restaurang och 2020 blev Gustav utsedd till årets Servicestjärna alla kategorier av Malmö Citysamverkan. 

Miranda

Miranda har en sprudlande personlighet och en internationell stil, uppvuxen i New York City, och nu i Göteborg för att sprida stil och glädje. Lång erfarenhet av herrkläder och inte minst fine shirting. 

Daniel

VD och Grundare

Hade en idé om att det borde finnas en butik som erbjöd valfrihet - en butik där kunderna själva kunde påverka utformningen av sina kläder. Så här drygt tjugo år senare så fortsätter vi att utmana de stora drakarna med kvalitet, personlighet och just valfrihet.

Ali

Skräddare

Ali har lång erfarenhet av kvalificerat sömnadsarbete och drev ett skrädderi i Syrien med över 20 personer anställda. Vi är mycket glada att få ta del av Ali hantverksskicklighet och kunna erbjuda avancerade justeringar med den högsta kvaliteten. 

Vi är Pelote

Om Pelote

Valfrihet är vår filosofi

Vi startade för att erbjuda dig valfriheten att själv välja modell och passform på din kostym och skjorta. Våra första skrädderier låg i Frankrike och därför sammanfattar vi vår filosofi med leve valfriheten - Vive la Liberté! 

 

Nu har vi funnits i snart 25 år, startade 1999, och har tiotusentals nöjda kunder. Två av våra kunder har blivit utsedda till Sveriges bäst klädda man och Sveriges största stilblogg säger att vi är något av det absolut bästa de har provat. 

Vi har butiker i Malmö och Göteborg och vår webbutik når du från hela landet. 

Varmt välkommen till oss och valfriheten!

Om Pelote

Our mission is to bring joy to every occasion through our tailored clothing - one button, one fabric and one customer at a time.

bottom of page