top of page

Köpvillkor

Viktigt med tydlighet - vad kan du förvänta dig av din order.

Vi är alternativet som erbjuder valfrihet jämfört med konventionella klädbutiker. Hos oss har du möjlighet att själv välja tyg, modell och detaljer och dessutom kan du välja vilken passform som du vill ha.

Men vi tycker också att det är viktigt att vi är tydliga när det gäller ansvar över de olika delarna av din beställning som passform, detaljer och leveranstid, för bådas skulle, så du har en klar uppfattning om vad du kan förvänta dig:​

Passform

Det är du som beställare som är ansvarig för passformen på din beställning. Vi hjälper dig med all vår erfarenhet men plagget sys efter dina instruktioner och resultat är följdaktligen ditt ansvar. 

Skulle du vilja göra någon justering på det färdiga plagget så har vi en skräddare inhouse som hjälper dig enligt en fastställd prislista.

Alla plagg har en viss avvikelse mot de beställda måtten och detta anses naturligt och en viss felmarginal accepteras.

Leveranstid

Normal leveranstid är runt fyra - sex veckor. Saker kan dock hända och i undantagsfall så kan leveranstiden bli längre utan att någon form av kompensation kan utkrävas. Detta gäller även i fall där önskemål om leverans till ett särskilt datum angetts vid beställningen. 

Det är möjligt att få en något snabbare leverans genom att beställa med express.

Hämta beställningen

Vi ansvarar för din beställning sex veckor efter att vi meddelat att beställningen är klar. Därefter har vi inte längre ansvar för beställningen. 

Monogram

Garanti - pengarna tillbaka

Bröllop / Viktigt datum

Vi garanterar pengarna tillbaka om vi inte har levererat beställningen tre månader efter beställningen har gjorts alternativt om vi kommit överens om ett tidigare datum. Återbetalning gäller inte eventuell uppmätnings- och expressavgift.

Vid beställningar som önskas till specifika datum förbehåller vi oss rättan att i nödfall ändra i beställningen exempelvis om tyget skulle ha tagit slut.

Ändring av villkor

Dessa villkor kan komma att ändras utan att vi informerar om det så varje kund har en skyldighet att hålla sig uppdaterad.

Skyldighet att höra av dig

Du som beställare har en skyldighet att höra av dig till oss om du inte hört något från oss sex veckor efter din beställning.

Aktuella kontaktuppgifter

Monogram kan bli fel och beställs med vetskap om att det kan bli så och att det är något som accepteras om så skulle bli fallet.

Kunddata / GDPR

Vi sparar dina kontaktuppgifter så att vi kan meddela dig när dina beställningar och sparar dina mått och beställningar så du enkelt kan beställa på nytt.

Du som kund har en skyldighet att se till att dina kontaktuppgifter är aktuella.

bottom of page